2015 m. spalio 17 d.

Troškinys su brokoliais



malti juodieji pipirai
druska
grietinėlė (200 ml)
fermentinis sūris (100 g)
vištienos filė (500 g)
brokoliai (400 g)
poras (1 vnt.)
morkos (1-2 vnt.)

Vištienos filę verdame 20 minučių. Brokolius verdame 5-7 minutes. Virtą vištieną supjaustome kubeliais. Susmulkiname porus. Morkas sutarkuojame ir apkepame su trupučiu sviesto. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą sudedame vištieną, porus, apkepintas morkas, brokolius. Viską apibarstome prieskoniais ir apipilame grietinėle. Viršų apibarstome sūriu. Kepame 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.