2015 m. spalio 17 d.

Grietiniečiai



miltai (200 g)
minkštas sviestas (50 g)
cukrus (50 g)
kiaušiniai (1 vnt.)
grietinė (2 v.š.)
kepimo milteliai (0,5 vnt.)
druska (žiupsnelis)
Įdarui:
varškė (200 g)
kiaušinis (1 vnt.)
miltai (1 v.š.)
vanilinis cukrus 

Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Išplakti kiaušinį su druska, grietine ir supilti į cukraus ir sviesto masę. Kepimo miltelius persijokite su miltais ir suberkite į kiaišinių masę. Išminkykite tešlą, iškočiokite, išspauskite apskritimus. Įdarui skirtus produktus sumaišyti. Šaukštu dėti paruošto įdaro ant kiekvieno paplotėlio. Darykite pyragėlius. Kraštus gerai užspaukite susukdami pynutę arba šakute. Grietiniečius dėti 
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitėje. Kepkite 20 min., kol grietiniečiai gražiai paruduos. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.