2015 m. spalio 17 d.

Avižiniai sausainukai




avižiniai dribsniai (2 st.)
kokosų drožlės (2 st.)
miltai (1 st.)
cinamonas (1 a.š.)
sviestas (150 g)
medus (2 v.š.)
cukrus (1 nepilna st.)
kiaušiniai (2 vnt.)

Į dubenį pilti avižas, kokosus, miltus ir cinamoną. Ištirpinti sviestą, sumaišyti jį su medumi, pilti cukrų ir kiaušinius. Maišyti, kol viskas virs vienalyte mase. Skystąją dalį užpilti ant avižų mišinio ir išmaišyti. Iš jos rankomis arba šaukštu formuoti rutuliukus. Juos dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Šakute tuos rutuliukus lengvai priploti ir kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 20 min., kol kraštai gražiai paruduos. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.