2015 m. spalio 17 d.

Keksas su džiovintais vaisiais



margarinas (200 g)
cukrus (200 g)
vanilinis cukrus (7 g)
kiaušiniai (4 vnt.)
riebi varškė (200 g)
miltai (300 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
džiovintų vaisiai (200-300 g)

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Margariną išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną muškite kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakite. Sudėkite varškę ir vėl gerai išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Maišykite kol neliks sausų miltų. Galiausiai įmaišykite džiovintus vaisius. Kepkite 40-60 min. Atvėsusį kepinį galima aplieti glajumi. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.