vištienos blauzdelės (1 kg)
prieskoniai (pagal skonį)
bulvės (4-5 vnt.)
moliūgas (300-400 g)
morkos (3-4 vnt.)
aliejus (1 v.š.)
sultinys (500 ml)
grietinėlė (100 ml)
naminis pomidorų padažas (2-3 v.š.)
Vištienos blauzdeles apibarstyti prieskoniais (pipirais, paprikos milteliais, prieskoninėmis žolelėmis, druska). Įkaitintame aliejuje apkepti vištienos blauzdeles. Morkas
supjaustyti griežinėliais, bulves ir moliūgus kubeliais. Sudėti į troškinimo indą blauzdeles su morkomis ir bulvėmis, užpilti sultiniu ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Sudėti moliūgų kubelius ir patroškinti,
kol moliūgai suminkštės (apie 5 min.). Užpilti grietinėle ir pomidorų padažu ir pakaitinti iki virimo. Skanaus !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.