2016 m. rugsėjo 16 d.

Kepti baklažanai


baklažanas (1 vnt.)
kiaušiniai (2 vnt.)
driūvėsėliai (2-3 saujelės)
druska (pagal skonį)
pipirai (pagal skonį)
persilado prieskoniai (pagal skonį)
aliejus (kepimui)

Baklažaną supjaustyti griežinėliais, pasūdyti iš abiejų pusių ir sudėti į sietelį ar kiaurasamtį ir palaikyti 15-30 min, kad nuvarvėtų sultys. Džiūvėsėlius pagardinti šviežiais pipirais, persilado prieskoniais, druska. Kitame dubenėlyje šakute išplakti kiaušinius. Imti po vieną griežinėlį ir apvoliojus kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintoje grilinėje keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.