2016 m. rugsėjo 16 d.

Pyragėliai su varške ir saulėje džiovintais pomidorais

Improvizacija iš to kas yra šaldytuve gavosi puikiai...
Vietoje varškės galima naudoti varškės sūrį.



šaldyta sluoksniuota tešla (pakelis)
varškė (200 g)
sūris „Džiugas“ (50 g.)
saulėje džiovinti pomidorai (6-8 vnt.)
kiaušinis
prieskoniais sezamo sėklos

Šaldytą tešlą atšildyti, supjaustyti trikampėliais. Varškę pertrinti per sietelį. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinti sumaišyti su varškę. Pagardinti persilado ar baziliko prieskoniais. Berti sūrį ir dar kartą viską gerai permaišyti. Dėti po šaukštelį įdaro ant trikampėlio storosios dalies ir susukti į ritinėlį. Dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir silikonine šluotele aptepti kiaušinio plakiniu. Apibarstyti pyragėlius sezamo sėklomis ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 15-20 min, kol gražiai apskrus. Tiekti su mėgstamu padažu. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.