moliūgai (400 g)
bulvės (4 vnt.)
kiaušiniai (2 vnt.)
miltai (4 v.š.)
tarkuotas sūris „Džiugas“ (100 g)
malti juodieji pipirai (žiupsnelis)
druska (žiupsnelis)
prieskoninės žolelės
sviestas ar aliejus (kepimo indui ištepti)
Moliūgui nulupti žievelę, išskobti minkštimą, bulves nuskusti. Daržoves sutarkuoti stambia (burokine) tarka. Kiaušinius išlakti ir supilti į tarkių
masę. Suberti miltus, pagardinti pipirais, pasūdyti ir išmaišyti. Kepimo indą ištepti aliejumi ar sviestu. Masę sukrėsti į kepimo indą, išlyginti paviršių ir kepti 30-40 min. Apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar
pakepti, kol sūris išsilydys. Tiekti su mėgstamu padažu. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.