2016 m. rugsėjo 16 d.

Moliūgų ir varškės blyneliai


moliūgai (200 g)
varškė (180 g)
obuoliai (1 vnt.)
miltai (7 v.š.)
grietinė (1 v.š.)
cukrus (3 v.š.)
kiaušiniai (2 vnt.)
druska (žiupsnelis)
graikiniai riešutai (saujelė)

Varškę pertrinti per sietelį, moliūgo minkštimą ir obuolį sutarkuoti. Įmušti kiaušinius, įdėti grietinės. Gerai išmaišyti. Suberti cukrų, druską, miltus ir smulkintus riešutus. Gerai išmaišyti ir kepti kaip įprastus blynus. Tiekti su mėgstamais priedais: jogurtu, vaisiais ar pan. Skanaus!



Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.