Sodrus, drėgnas ir tirpstantis burnoje....
juodasis šokoladas (200 g) arba juodasis šokoladas (100 g) + kakava (1 v.š.)
sviestas (150 g)
miltai (100 g)
cukrus (200 g)
kepimo milteliai (2 a.š.)
druska (žiupsnelis)
kiaušiniai (3 vnt.)
riešutai (150 g) - nebūtinai
Šokoladą su sviestu ištirpinti ir šiek tiek atvėsinti. Įmaišyti cukrų į pravėsusią masę. Į dubenį išsijoti miltus su kepimo milteliais ir druska. Į pravėsusią šokolado masę šluotele įmaišyti kiaušinius.
Palengva įmaišyti ir miltų mišinį bei riešutus. Pasirinkti kepimo funkciją ir kepti 60 min. Skanaus!
Šaltinis: čia
Idėjos puošimui:
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.