2016 m. rugsėjo 10 d.

Šokoladinis pyragas “Braunis” multifunkciniame puode

Sodrus, drėgnas ir tirpstantis burnoje....


juodasis šokoladas (200 g) arba juodasis šokoladas (100 g) + kakava (1 v.š.)
sviestas (150 g)
miltai (100 g)
cukrus (200 g)
kepimo milteliai (2 a.š.)
druska (žiupsnelis)
kiaušiniai (3 vnt.)
riešutai (150 g) - nebūtinai

Šokoladą su sviestu ištirpinti ir šiek tiek atvėsinti. Įmaišyti cukrų į pravėsusią masę. Į dubenį išsijoti miltus su kepimo milteliais ir druska. Į pravėsusią šokolado masę šluotele įmaišyti kiaušinius. Palengva įmaišyti ir miltų mišinį bei riešutus. Pasirinkti kepimo funkciją ir kepti 60 min. Skanaus!


Šaltinis: čia

Idėjos puošimui:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.