cukinijos (400 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
druska (žiupsnelis)
miltai (2-3 v.š.)
tarkuotas parmezanas ar kietasis sūris Džiugas (50 g)
malti juodieji pipirai (žiupsnelis)
raudonėlis (žiupsnelis)
Padažui:
graikiškas jogurtas
kapoti žalumynai
druska
Cukinijas sutarkuoti stambia burokine tarka. Pabarstyti druska ir palikti, kad nuvarvėtų sultys. Tarkius sumaišyti su plaktais kiaušiniais, miltais bei sūriu. Pabarstyti
pipirais, raudonėliu ir gerai išmaišyti (jei reikia dar įdėti miltų). Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Padažui graikišką jogurtą sumaišyti su kapotais žalumynais ir pagardinti druska.
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.