2016 m. rugsėjo 10 d.

Cukinijų blynai su varške


cukinijos (500 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
varškė (200 g)
tarkuotas parmezano sūris (sauja)
miltai (5 v.š.)
kepimo milteliai (1 a.š.)
malti juodieji pipirai (žiupsnelis)
česnakas (siltelė)
petražolės ar bazilikai (saujelė)
aliejus (kepimui)

Cukinijas sutarkuoti burokine tarka (jei jaunos tarkuoti su žievele, jei didesnės, tai nuluptas). Cukinijų tarkius sukrėsti į sietelį ir palikti pastovėti bent 15 min., kad nuvarvėtų išsiskyrusios sultys. Įmaišyti kiaušinius, varškę, sūrį, miltus, smulkintus česnakus, kepimo miltelius, pipirais bei žolelėmis. Kepti įkaitintame aliejuje blynelius iš abiejų pusių. Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.