vištienos filiukai (500 g)
kietasis sūris “Džiugas” (100 g)
saulėje džiovinti pomidorai aliejuje (8-10 vnt.)
druska
pipirai
čiobreliai
persilado prieskoniai
malta paprika
Vištienos filiukus (naudojau vidinę vištienos filė) krupščiai nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir įtrinti prieskoniais pagal skonį (druska, pipirais, malta
paprika, čiobreliais persilado prieskoniais ir kt.). Marinuoti apie valandą. Saulėje džiovintus pomidorus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su tarkuotu “Džiugo” sūriu. Vištienos filiukus lengvai pamušti. Ant kiekvienos juostelės dėti po šaukštelį įdaro ir susukti. Kiekvieną sutvirtinti smeigtuku. Sudėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Tiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.