2015 m. gruodžio 5 d.

Blynai su obuoliais

Sveikas ir skanus pusryčių receptas...



kiaušiniai (2 vnt.)
cukrus (2 a.š.)
pienas (200 ml)
miltai (300 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
tirpintas sviestas (60 g)
tarkuoti obuoliais (2 vnt.)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
sviestas (kepimui)
medaus
aguonų

Kiaušinius suplakti su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada supilti pieną ir lengvai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Miltų mišinį supilti į tešlą ir gerai išsukti. Į tešlą sudėti tarkuotus burokine tarka obuolius. Lengvai įkaitusią keptuvę patepti sviestu ir kepti nedidelius blynelius. Blyneliai gerai kyla ir kepa pakankamai greitai. Iškepusius dėti vieną ant kito, kad greit nepraauštų ir skaninti medumi bei aguonomis. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.