2015 m. gruodžio 5 d.

Bandelės su obuolių įdaru

Labai greitai ir paprastai paruošiamos... labai skanu... tinka kai lauki svečių..



sluoksniuota tešla (pakelis su 6 lapeliais)
obuoliai (3-4 vnt.)
sviestas (1 v.š.)
cukrus (100 g)
vanduo (50 ml)
tarkuota citrinos žievelė
cinamonas
kiaušinis (1 vnt.)

Obuolių minkštimą sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.
Sudėti obuolius, tarkuotą citrinos žievelę, supilti vandenį ir troškinti, kol vanduo išgaruos. Į pabaigą įberti cinamoną. Imti tešlos lapelį ir padalinti pusiau. Tuomet vieną pusę supjaustyti peiliu, ant kitos pusės dėti obuolių įdaro. Kraštelius aptepti plaktu kiaušiniu ir gerai užspausti kraštelius. Kiaušinio plakiniu aptepti bandelės viršų. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba kol gražiai apskrus. Skanaus!

Šaltinis: http://oditele.blogspot.lt/2012/09/sluoksniuotos-teslos-bandeles-su.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.