2015 m. gruodžio 5 d.

Kalafijorų ir faršo apkepėlė



žiedinis kopūstas
kiaulienos faršas (300 g)
fermentinis sūris (gabalėlis)
česnakas
druska
pipirai
padažui:
sviestas (1,5 v.š.)
miltai (2-3 v.š.)
druska
pipirai

Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti su česnaku bei druska ir pipirais. Puodelyje išlydyti sviestą, supilti miltus ir šluotele viską maišyti, o kai miltai apkeps, palaipsniui supilti pieną. Kai pienas užvirs, pagardinti druska ir pipirais. Į padažą įmaišyti tarkuotą sūrį. Į kepimo formą sudėti kalafijorus, užkloti faršo sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.