prancūziškas batonas arba forminė duona (1 vnt.)
šeimininkės sviestas (gabalėlis)
kiaušiniai (3-5 vnt.)
druska, pipirai (pagal skonį)
majonezas (keletas šaukštų)
česnakas (kelios skiltelės)
pomidorai (1-2 vnt.)
krapai
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako. Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėti griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.