2015 m. gruodžio 5 d.

Karštos salotos folijoje




bulvės (1 kg)
druska
morkos (4 vnt.)
svogūnas (1 vnt.)
sūris (150 g)
majonezas 
druska, pipirai 
petražolės (ryšelis)

Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Šauti į orkaitę ir kepti 15-20 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.