bulvės (1 kg)
druska
morkos (4 vnt.)
svogūnas (1 vnt.)
sūris (150 g)
majonezas
druska, pipirai
petražolės (ryšelis)
Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Šauti į orkaitę ir kepti 15-20 min. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.