sviestas (200 g)
sūris „Mascarpone“ (200 g)
kondensuotas pienas (indelis)
medus (3 v.š.)
migdolai (100 g)
kokoso drožlės (400 g)
želės cukrus (3-4 a.š.)
Į dubenį su karštu vandeniu įdedame kitą indą, kuriame ištirpiname sviestą. Maišydami supilame kondensuotą pieną. Masę dedame 1 valandai į šaldytuvą. Keptuvėje arba orkaitėje paskrudiname migdolus (apie 5 min., nes greitai sudega). Išplakame „Mascarpone“ sūrį su medumi ir viską sumaišome su ataušusia mase. Beriame kokoso drožles, 100 g pasiliekame apvoliojimui. Sudedam želė cukrų. Viską gerai išmaišome/suplakame. Dedame masę į šaldytuvą 3-4 valamdoms. Iš gautos masės formuojame rutuliukus į kurių vidų nepamirštame įdėti po migdolo riešutą. Rutuliukus apvoliojame kokoso drožlėse. Dedame į saldainių popierėlius. Dar truputį palaikome šaldytuve ir galime vaišintis ar vaišinti svečius. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.