plikyti sausainiai
konservuoti persikai
kremui:
kreminė varškė (350 g)
grietinėlė (300 ml)
želatina (16 g.)
cukraus pudra (8 v.š.)
citrinos sultys (1 vnt.)
glaistui:
konditerinis šokoladas
grietinėlė
pabirstukai
Želatiną išbrinkinti.Varškę (aš naudojau persikinę) sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis. Varškės masę sumaišyti su ištirpinta želatina. Išplaktą iki standumo grietinėlę įmaišyti į varškės masę. Konservuotus persikus supjaustyti kubeliais. Torto formą iškloti kepimo popieriumi ir išdėlioti plikytus sausainius (galima į kiekvieną sausainėlį įpjovus įdėti kondensuoto pieno ar Rududu). Ant sausainių pilti varškės masės, išdėlioti persikų kubelius. Vėl sluoksniuojant dėti sausainius, varškės masę ir persikus,o ant pačio viršaus likusią varškės masę ir sulyginti paviršių. Dėti į šaldytuvą sustingti. Konditerinį šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje. Maišant pilti grietinėlę iki tokios konsistencijos, kad pavyktų tolygiai užpilti ant torto viršaus. Puošti pabirstukais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.