2015 m. balandžio 26 d.

Keksas su mėlynėmis




kiaušiniai (5 vnt.)
cukrus (200 g)
kefyras (200 ml)
lydytas sviestas (150 g)
miltai (220 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
mėlynės

Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi. Pilti išlydytą sviestą, išmaišyti ir pilti kefyrą. Lengvai išsukus tešlą įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Kekso formą patepti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir krėsti pusę tešlos, tolygiai paskirstyti mėlynes ir likusią dalį tešlos. Kepti apie 30-40 min., kol keksas gražiai apskrus, o įsmeigus pagaliuką jis neapsivels. Skanaus! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.