2015 m. balandžio 25 d.

Vištiena su pievagrybiais ir cukinija

Vištiena, cukinija, pievagrybiai - nuostabi trijulė... :)



pievagrybiai (200 g)
aliejus (kepimui)
maža cukinija (1-2 vnt.)
vištienos filė (500 g)
Provanso žolelių mišinys (1 a.š.)
česnakas (1-2 skiltelės)
druska
pipirai

Cukinijas nuplauti ir supjaustyti griežinėliais ar pusžiedžiais. Grybus nuvalyti ir supjaustyti. Į įkaitintą aliejų išspausti česnaką, tuoj pat suberti pievagrybius ir pakepti 5-7 min. Vištieną nuplauti, supjaustyti kubeliais ir kelias minutes kepti keptuvėje. Pagardinti Provanso žolelių mišiniu, spaustu česnaku, druska ir pipirais. Uždengti dangčiu ir ištroškinti. Tada sudėti pievagrybius ir cukinijas. Išmaišyti ir patroškinti kelias minutes, kol cukinijos šiek tiek suminštės. Patiekti su virtais ryžiais. Skanaus! 


Šaltinis: žurnalas "Savaitė"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.