2015 m. balandžio 26 d.

Šokoladinis keksas su kriaušėmis

Ne tik šventėms... ;)


šokoladas (100 g)
kriaušės (2 vnt.)
sviestas ar margarinas (200 g)
cukrus (175 g)
miltai (150 g)
krakmolas (100 g)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
vanilinis cukrus (2 pakeliai)
kepimo milteliai (2 a.š.)
cinamonas (truputis)
citrinos sultys
miltelinis cukrus

Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti. Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą. Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes. Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!

Šaltinis: ...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.