2015 m. balandžio 26 d.

Trapūs vafliai

Kartais išsitraukiame labai seną daiktą - vaflinę.. Ir išsikepame gardžių, trapių vaflių... Šį kartą įkvėpimo pasisėmėme iš Beatos laidos.. Receptas pasiskolintas taip pat iš ten... :)


kiaušiniai (6 vnt)
miltai (2 stiklinės)
sviestas (200 g)
cukrus (stiklinė)
druska (žiupsnelis)
vanilinis cukrus (2 a.š.)

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sviestą išlydyti ir šiek tiek atvėsinti. Berti miltus su druska ir gerai išmaišyti, pilti lydytą sviestą ir viską permaišyti. Kepti vaflinėje, kol gražiai apskrus. Dar karštus susukti į ragelį. Skanaus!

Šaltinis: "Beatos virtuvės" laida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.