kopūstas
(1 mažas arba 0.5 didelio)
svogūnas
(1 vnt.)
česnakai
(2 vnt.)
morkos
(2 vnt.)
bulvės
(4 vnt.)
konservuotos
pupelės (1 skardinė)
vištienos
sultinys (1 l)
petražolės
maltos
aitriosios paprikos
druska,
pipirai
alyvuogių
aliejus (3 v.š.)
Visas
daržoves susmulkinti norimo dydžio gabalėliais, kopūstą galima
sutarkuoti. Puode įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti smulkintą
svogūną, įspausti česnaką ir pakepinti 5 min. Tuomet suberti
konservuotas pupules, morkų gabalėlius ir supilti vištienos
sultinį. Praėjus 10 min., sudėti susmulkintas bulves bei kopūstą.
Viską pagardinti pipirais, druska ir aitriosiomis paprikomis – jie
suteiks puikų aromatą bei skonį. Suberti smulkintas petražoles.
Skanaus!
Šaltinis: leidinys IKI "Skanaus!"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.