2020 m. kovo 26 d.

Šviežių kopūstų sriuba su aitriosiomis paprikomis


kopūstas (1 mažas arba 0.5 didelio)
svogūnas (1 vnt.)
česnakai (2 vnt.)
morkos (2 vnt.)
bulvės (4 vnt.)
konservuotos pupelės (1 skardinė)
vištienos sultinys (1 l)
petražolės
maltos aitriosios paprikos
druska, pipirai
alyvuogių aliejus (3 v.š.)

Visas daržoves susmulkinti norimo dydžio gabalėliais, kopūstą galima sutarkuoti. Puode įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti smulkintą svogūną, įspausti česnaką ir pakepinti 5 min. Tuomet suberti konservuotas pupules, morkų gabalėlius ir supilti vištienos sultinį. Praėjus 10 min., sudėti susmulkintas bulves bei kopūstą. Viską pagardinti pipirais, druska ir aitriosiomis paprikomis – jie suteiks puikų aromatą bei skonį. Suberti smulkintas petražoles. Skanaus!

Šaltinis: leidinys IKI "Skanaus!"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.