kiaušiniai
(3 vnt.)
kondensuotas
pienas (400 g)
vanilinis
cukrus (1 a. š.)
tirpintas
sviestas (100 g)
miltai
(200 g)
kepimo
milteliai (1 a.š.)
druska
(žiupsnelis)
konservuoti
persikai (1 nedidelė skardinė)
migdolų
drožlės (saujelė)
Viename
dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską. Kitame
išplakti kiaušinius kol suputos, tuomet pilti kondensuotą pieną,
vanilę ir išplakti. Įmaišyti ištirpintą ir pravėsusį sviestą.
Suberti miltus ir viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo
popieriumi išklotą formą. Ant viršaus išdėlioti griežinėliais
supjaustytus persikus. Apibarstyti migdolų drožlėmis. Orkaitę
įkaitinti iki 190 laipsnių. Kepti apie 50 min. Skanaus!
Šaltinis: čia
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.