2020 m. vasario 22 d.

Morkų pyragas su šokoladu



morkos (300 g)
šokoladas (150 g)
miltai (100 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
rudasis cukrus (250 g)
tarkuota apelsino žievelė (1 a.š.)

Morkas sutarkuoti, o kiaušinius išplakti su cukrumi, kol jis ištirps. Plakinį sumaišyti su morkomis. Į morkų mišinį įmaišyti apelsinų žieveles ir miltus. Gautą masę sukrėsti į kepimo indą ir pašauti iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 min. Kol pyragas kepa, išlydyti šokoladą ir jau iškepusį morkų pyragą aptepti juo.


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.