migdolai
(100 g)
kokosų
drožlės (75 g)
baltasis
šokoladas (50 g)
sviestas
(60 g)
kiaušiniai
(2 vnt.)
cukrus
(70 g)
kepimo
milteliai (1 a.š.)
Trintuvu
ar kavamale sutrinti migdolus. Šokoladą ištirpinti kartu su
sviestu ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su sviestu iki baltos
masės, supilti tirpintą šokoladą su sviestu, lengvai išmaišyti.
Berti migdolus su kokosų drožlėmis. Viską sumaišyti ir supilti į
nedidelę formą. Kepti 165 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Apskrudusį viršų padengti cukraus pudros sluoksniu. Skanaus!
Šaltinis:
Verdu kepu žurnalas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.