2020 m. vasario 1 d.

Kokosinis migdolų pyragas


migdolai (100 g)
kokosų drožlės (75 g)
baltasis šokoladas (50 g)
sviestas (60 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
cukrus (70 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)

Trintuvu ar kavamale sutrinti migdolus. Šokoladą ištirpinti kartu su sviestu ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su sviestu iki baltos masės, supilti tirpintą šokoladą su sviestu, lengvai išmaišyti. Berti migdolus su kokosų drožlėmis. Viską sumaišyti ir supilti į nedidelę formą. Kepti 165 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Apskrudusį viršų padengti cukraus pudros sluoksniu. Skanaus!
Šaltinis: Verdu kepu žurnalas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.