vyšnios šviežios ar šaldytos (300 g)
miltai (140 g)
cukrus (80 g)
pienas (80 ml)
kiaušinis (1 vnt.)
aliejus 50 (ml)
kepimo milteliai (1,5 a.š.)
druska (žiupsnelis)
Dubenyje lengvai išplakti
kiaušinį, kad susijungtų baltymas ir trynys. Pilti pieną, aliejų
ir išmaišyti. Berti cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską ir
viską gerai išmaišyti. Vyšnias nuplauti, nusausinti, išimti
kauliukus. Vyšnias apvolioti su keliais šaukštais miltų ir sudėti
į tešlą. Atsargiai išmaišius supilti tešlą į formeles ne
daugiau kaip 2/3 formelės tūrio. Kepti iki 190 laipsnių
įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Skanaus!
Šaltinis: LaMaistas.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.