2020 m. vasario 1 d.

Sveikesnė moliūgų sriuba


moliūgas (300 g)
morkos (2-3 vnt.)
kokosų pienas (200 ml)
prieskoninės žolelės (petražolės, krapai)
vanduo
druska

Morkas supjaustyti mažesniais gabalėliais, užpilti vandeniu ir užvirus troškinti apie 7-10 min. Tuomet suberti kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinti kol daržovės suminkštės. Tuomet nupilti dalį vandens nuo daržovių (geriau nupilti sultinį į dubenį, nes jei sutrynus sriuba bus per tiršta, galėsime sultiniu pakoreguoti norimą sriubos tirštumą), viską sutrinti maisto trintuve, pasūdyti, pagardinti prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, supilti kokosų pieną ir pakaitinti kol viskas sušils. Gardinti mėgstamais priedais: kepintomis moliūgų, saulėgrąžų sėklomis, duonos skrebučiais, kietojo sūrio drožlėmis. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.