moliūgas (300 g)
morkos (2-3 vnt.)
kokosų pienas (200 ml)
prieskoninės žolelės
(petražolės, krapai)
vanduo
druska
Morkas supjaustyti
mažesniais gabalėliais, užpilti vandeniu ir užvirus troškinti
apie 7-10 min. Tuomet suberti kubeliais pjaustytą moliūgą ir
troškinti kol daržovės suminkštės. Tuomet nupilti dalį
vandens nuo daržovių (geriau nupilti sultinį į dubenį, nes jei
sutrynus sriuba bus per tiršta, galėsime sultiniu pakoreguoti
norimą sriubos tirštumą), viską sutrinti maisto trintuve,
pasūdyti, pagardinti prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais,
supilti kokosų pieną ir pakaitinti kol viskas sušils. Gardinti
mėgstamais priedais: kepintomis moliūgų, saulėgrąžų sėklomis,
duonos skrebučiais, kietojo sūrio drožlėmis. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.