2020 m. vasario 21 d.

Belgiški vafliai


miltai (260 g)
pienas (250 ml)
kiaušiniai (4 vnt.)
sviestas (125 g)
cukrus (4 v.š.)
vanilinis cukrus (0,5 a.š.)
kepimo milteliai (0,5 a.š.)

Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilti pieną, suberti persijotus miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, ir vėl gerai išmaišyti. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir dar kartą permaišyti. Kiaušinio baltymus elektriniu plakikliu išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą palikti pastovėti 10 min., jog ji truputį pabrinktų. Tešla turi būti puri ir tiršta. Kepti gerai įkaitintoje elektrinėje vaflinėje, pateptoje kokosų aliejumi. Skanaus!


Šaltinis: čia


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.