miltai (260 g)
pienas (250 ml)
kiaušiniai (4 vnt.)
sviestas (125 g)
cukrus (4 v.š.)
vanilinis cukrus (0,5
a.š.)
kepimo milteliai (0,5
a.š.)
Kiaušinių trynius
išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Supilti pieną,
suberti persijotus miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, ir vėl
gerai išmaišyti. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir
dar kartą permaišyti. Kiaušinio baltymus elektriniu plakikliu
išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą
palikti pastovėti 10 min., jog ji truputį pabrinktų. Tešla turi
būti puri ir tiršta. Kepti gerai įkaitintoje elektrinėje
vaflinėje, pateptoje kokosų aliejumi. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.