2020 m. vasario 8 d.

Salotos su kepenėlėmis


vištienos kepenėlės (0.5 kg)
pienas (mirkymui)
morkos (2 vnt.)
konservuotos pupelės (skardinė)
adžika (1 v.š.)
aliejus (kepimui)
majonezas (1-2 v.š.)
druska, pipirai

Kepenėles mirkyti piene apie 1 val.
Apvolioti prieskoniuose ir aliejuje, dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 30-40 min.
Morkas supjaustyti juostelėmis ir apkepti aliejuje, bet kad liktų traškios. Sudėti konservuotas pupeles, šaukštą adžikos. Sudėti kepenėles ir kuomet atvės, įdėti majonezo kelis šaukštus ir permaišyti. Berti druskos, pipirų. Geriausia valgyti kitą dieną, bet labai skanu ir šiltos. Skanaus!!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.