vištienos
kepenėlės (0.5 kg)
pienas
(mirkymui)
morkos
(2 vnt.)
konservuotos
pupelės (skardinė)
adžika
(1 v.š.)
aliejus
(kepimui)
majonezas
(1-2 v.š.)
druska,
pipirai
Kepenėles
mirkyti piene apie 1 val.
Apvolioti
prieskoniuose ir aliejuje, dėti į skardą, išklotą kepimo
popieriumi, ir kepti 30-40 min.
Morkas
supjaustyti juostelėmis ir apkepti aliejuje, bet kad liktų
traškios. Sudėti konservuotas pupeles, šaukštą adžikos. Sudėti
kepenėles ir kuomet atvės, įdėti majonezo kelis šaukštus ir
permaišyti. Berti druskos, pipirų. Geriausia valgyti kitą dieną, bet labai skanu ir šiltos. Skanaus!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.