dideli kiaušiniai (3
vnt.)
cukrus (150)
riebi grietinė (200 g)
raugintos pasukos (250
ml)
kokosų aliejus (6 v.š.)
miltai (280 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
Elektriniu plaktuvu
kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi iki purios masės.
Sudėti grietinę, supilti raugintas pasukas ir dar kartą gerai
išplakti.
Kokosų aliejų
ištirpinti,supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.
Miltus sumaišyti su
kepimo milteliais ir druska. Suberti į tešlą ir lengvai išmaišyti,
kol neliks sausų miltų.
Įkaitinti vaflių
keptuvę, ištepti ją trupučiu kokosų aliejaus. Į įkaitusią
keptuvę dėti po du šaukštus tešlos, paskirstyti ir kepti pagal
vaflinės instrukcijas. Iškepusius vaflius atsargiai išimti ir
valgyti iš karto, kol jie patys skaniausi. Tiekti su mėgstamais
priedais. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.