2020 m. vasario 21 d.

Minkšti, purūs belgiški vafliai


dideli kiaušiniai (3 vnt.)
cukrus (150)
riebi grietinė (200 g)
raugintos pasukos (250 ml)
kokosų aliejus (6 v.š.)
miltai (280 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)

Elektriniu plaktuvu kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi iki purios masės. Sudėti grietinę, supilti raugintas pasukas ir dar kartą gerai išplakti.
Kokosų aliejų ištirpinti,supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Suberti į tešlą ir lengvai išmaišyti, kol neliks sausų miltų.
Įkaitinti vaflių keptuvę, ištepti ją trupučiu kokosų aliejaus. Į įkaitusią keptuvę dėti po du šaukštus tešlos, paskirstyti ir kepti pagal vaflinės instrukcijas. Iškepusius vaflius atsargiai išimti ir valgyti iš karto, kol jie patys skaniausi. Tiekti su mėgstamais priedais. Skanaus!


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.