2020 m. vasario 8 d.

Spagečių fritata



karštai rūkytas kumpis (150 g)
kiaušiniai (4-5 vnt.)
žirneliai (100 g)
tarkuotas kietasis sūris (100 g)
spagečiai (0,5 pakelio)
vyšniniai pomidorai (100 g)
salotos (patiekimui)
aliejus (keptuvei patepti)
prieskoninės žolelės, pipirai, druska

Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje ir nupilti vandenį. Kiaušinius šakute išplakti ir pagardinti prieskoniais, druska, pipirais. Kumpelį supjaustyti kubeliais, pomidoriukus perpjauti pusiau. Įkaitinti keptuvę, patepti aliejumi, sudėti nuvarvintus spagečius. Užpilti kiaušinio plakiniu, berti tarkuotą sūrį, ant viršaus užbarstyti kumpelį, pomidoriukus, žirnelius. Kai viena pusė apskrus, apversti ir apkepinti kitą pusę. Iškepus perkelti į lėkštę. Supjaustyti trikampėliais kaip picą ir tiekti su daržovėmis, Skanaus!

Šaltinis: Beatos laida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.