Retai kepam ar verdam virtų bulvių kepsnelius ar kukuliukus, bet kartais kai pasiilgstam,
tai taaaaip skanu būna...
mmmm... :)
bulvės (1 kg)
kiaušiniai (3 vnt.)
miltai (2 v.š.)
fermentinis sūris (100 g)
druska (pagal skonį)
džiūvėsėliai
aliejus (kepimui)
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkus sutrinti. Kai trintos bulvės pravės, įmušti kiaušinius, suberti smulkiai tarkuotą
sūrį (naudoju tarkuotą Džiugo sūrį), prieskonius, miltus (galima įberti ir smulkintų prieskoninių žolelių: krapų, petražolių ar kt.). Gerai išmaišius formuoti rankomis kepsnelius, apvolioti džiūvėsėliuose
ir kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kokosų aliejumi ar ghee svietu. Tiekti su graikišku jogurtu. Galima gardinti mėgstamais prieskoniais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.