2017 m. liepos 5 d.

Virtų bulvių kepsneliai su sūriu

Retai kepam ar verdam virtų bulvių kepsnelius ar kukuliukus, bet kartais kai pasiilgstam, 
tai taaaaip skanu būna...
mmmm... :)



bulvės (1 kg)
kiaušiniai (3 vnt.)
miltai (2 v.š.)
fermentinis sūris (100 g)
druska (pagal skonį)
džiūvėsėliai
aliejus (kepimui)

Bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkus sutrinti. Kai trintos bulvės pravės, įmušti kiaušinius, suberti smulkiai tarkuotą sūrį (naudoju tarkuotą Džiugo sūrį), prieskonius, miltus (galima įberti ir smulkintų prieskoninių žolelių: krapų, petražolių ar kt.). Gerai išmaišius formuoti rankomis kepsnelius, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kokosų aliejumi ar ghee svietu. Tiekti su graikišku jogurtu. Galima gardinti mėgstamais prieskoniais. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.