2017 m. liepos 6 d.

Rabarbarų kisielius

Ar nepražiopsojote rabarbarų sezono?
Nuo gegužės mėn. suskubome pasimėgauti malonia rūgštele.
Nuo liepos mėn. rabarbarų valgyti nepatartina, nes pradeda kaupti oksalo rūgštį.



rabarbarai (~300g)
vanduo (1,5 l)
cukraus (pagal skonį)
krakmolas (3 v.š.)

Vandenį užvirti, supilti pjaustytus rabarbarus ir pavirti apie 5 min. Dėti cukrų ir plona srovele supilti krakmolą (aš naudojau kukurūzų krakmolą) išmaišytą su puse stiklines vandens. Užvirti ir nukaisti nuo ugnies. Tiekti dar šiltą ar atvėsusį. Skanaus!

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.