2017 m. liepos 5 d.

Lietiniai su spelta miltais ir varške


Spelta miltai (200 g)
pienas (1 stiklinė)
vanduo (1 stiklinė)
kiaušiniai (2 vnt.)
druska (žiupsnelis)
cukrus ar sirupas (1 v.š.)
Įdarui:
varškė (200 g)
graikiškas jogurtas (1-2 v.š.)

Lietiniams išmaišyti skystoką tešlą iš miltų, pieno, vandens, kiaušinių, druskos. Iškepti lietinius keptuvėje. Varškę sumaišyti su graikišku jogurtu (galima saldinti bananu, cukrumi ar sirupu). Į lietinio vidurį dėti po šaukštą varškės ir užlankstyti. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių (kepant griliaus keptuvėje gausis žavūs ruoželiai). Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.