2017 m. liepos 24 d.

Moliūgų blyneliai




moliūgas (200 g)
spelta miltai (pagal poreikį)
kiaušiniai (2 vnt.)
druska žiupsnelis
bananai (1-2 vnt.)
agavų sirupas
kokosų aliejus arba ghee sviestas (kepimui)

Moliūgą sutarkuoti rupia tarka. Įmušti kiaušinius, sukrėsti trintus bananus, berti druskos, miltus ir gerai viską permaišyti (miltų dėti tiek, kad tešla būtų tirštoka, tai priklauso nuo moliūgo sultingumo). Apkepti įkaitintoje keptuvėje blynelius iš abiejų pusių. Tiekiant, jei reikia, apšlakstyti agavų sirupu. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.