Receptą radau vienoje Facebook grupėje.. Sudomino ir puoliau kepti... Tiesa, išsigandau kai masė gavosi labiau panaši į trupinius nei į tešlą.. Situaciją gelbėjau šlakeliu aliejaus ir puse stiklinės pieno. Panašu, kad gavosi puikiai.. Skonis priminė karamelę.. rūgštelė maišėsi su saldumu... labai skanu...
Prieš kepant dar pabarsčiau perliniu cukrumi...
rudasis cukrus (3/4 puodelio)
saulėgrąžų aliejus (1/3 puodelio )
didelis kiaušinis (1 vnt.)
druska (žiupsnelis)
kepimo milteliai (2 a.š.)
vanilinis cukrus
(1 a.š.)
miltai (1 ir 1/2 puodelio)
kubeliais pjaustyti rabarbarai (1 kupino puodelio )
baltojo šokolado gabalėliai (100 g - nebūtinai)
( puodelis 250 ml)
Visus ingridientus sumaišome, tešlą suverčiame į kepimo formą ir kepame 180° įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.