2017 m. liepos 6 d.

Bananų duona

Tikrai visada pavyksta ir visada labai skanu...


kiaušiniai (2 vnt.)
bananai (3 vnt.)
aliejus (75 ml)
natūralus jogurtas ar grietinė (1v.š.)
cukrus (100 g)
miltai (200 g)
cinamonas (1 a.š.)
kepimo milteliai (1,5 a.š.)
druska (žiupsnelis)
migdolų (1-2 saujos, bet nebūtinai)

Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Pailgą kekso kepimo formą išklojam kepimo popieriumi. Bananus sutrinti šakute arba bulvių grūstuve. Įmušti kiaušinius, pilti aliejų, jogurtą ir išmaišyti. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir cinamonu. Berti juos į bananų masę ir išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti smulkintus migdolus (bet nebūtinai). Masę pilti į paruoštą kepimo formą ir kepti 35-40 min.Skanaus!


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.