2017 m. liepos 24 d.

Pilno grūdo spagečiai su vištiena




pilno grūdo spagečiai
vištienos filė (2-3 vnt.)
česnakas (1 skiltelė)
saulėje džiovinti pomidorai aliejuje (3-4 vnt.)
grietinėlė (200 ml)
sūris Džiugas (100 g)
mėgstami prieskoniai (pipirai, malta raudona paprika, persiladas ir pan. pagal skonį)
aliejus (kepimui)

Vištienos filė (galima naudoti ir vištienos filė vidinius gabaliukus) supjaustyti kubeliais ir gardinti mėgstamais prieskoniais (pipirais, malta raudona paprika, persiladu ir pan.), druska, išspausti česnaką ir išmaišius viską palaikyti apie valandą. Vištienos gabaliukus pakepinti su trupučiu aliejaus (vištieną apkepinu troškinimo puode su dandčiu), bet neperkepti. Prieš pabaigą suberti ir smulkiai pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir šiek tiek pakepinti. Galiausiai sukrėsti virtus spagečius (išvirti pagal aprašymą ant pakelio). Viską gerai permaišyti. Supilti grietinėlę ir maišant pakaitinti. Tiekiant užberti dar Džiugo sūrio (nebūtinai). Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.