2015 m. rugpjūčio 30 d.

Vištienos sparneliai užkandžiams Tradiciniai ir marinuoti austrių padaže


sparnelių vidurinės dalys (1,5 kg)
česnakas (2-4 skiltelės)
sojų padažas (6 v.š.)
aštrus padažas (1 v.š.)
austrių padažas (1-2 v.š.)
rudasis cukrus (1 v.š.)
pipirai
kmynai
druska

Vištienos sparnelius kruopščiai nuplauti ir nusausinti. Česnakų skilteles nulupti ir išspausti ant sparnelių, pilti sojų padažo ir išmaišyti. Sparnelius padalinti į dvi dalis. Į vieną dalį krėsti austrių padažą, aštųjį padažą, rudąjį cukrų, o į kitą pipirus, kmynus. Pamarinuoti valandą ar daugiau, pasūdyti druska ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Prie šio užkandžio tinka pikantiškas dažinys. Skanaus!

Šaltinis: Iš knygos „Užkandėlės stilingiems vakarėliams“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.