Puikūs užkandukai, išbandyti tikrai verta...
sviestas (2 v.š.)
druska
miltai (60 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
kepimo milteliai (0,5 a.š.)
rūkytos lašišos (150 g)
citrinų sultys (1 v.š.)
tepamas varškės sūris (150 g)
druska
pipirai
kapoti krapai (2 v.š.)
Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant įmušti po vieną kiaušinius. Maišyti tol, kol tešla
bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius. Orkaitę įkaitinti iki 200 C. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių. Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų. Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų
kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles. Skanaus!
Šaltinis: iš knygos "Užkandėlės stilingiems vakarėliams"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.