vištienos filė (filiukai)
prieskoniai
česnakas
sezamų sėklos
kiaušiniai
druska
aliejus (kepimui)
padažui:
majonezas
pomidorų padažas
česnakas
Vištieną supjaustyti piršto dydžio juostelėmis, pridėti prieskonių, druskos, išspausti česnaką ir pamarinuoti apie valandą. Apvolioti kiaušinio plakinyje, apvolioti
sezamų sėklose ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol apskrunda. Išėmus iš keptuvės sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Padažui pomidorų padažą sumaišyti su majonezu ir išspaustu
česnaku (proporcijas pasireguliuoti pagal skonį). Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.