2015 m. rugpjūčio 30 d.

Keksas su kriaušėmis ir varške


sviestas (120 g)
cukrus (180 g)
varškė (280 g)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
kiaušiniai (3 vnt.)
miltai (230 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
didelės kriaušės (3-4 vnt.)
migdolų esencija

Ištirpinti sviestą, išsukti su cukrumi iki purios masės, įmaišyti varškę. Po vieną mušti kiaušinius, maišyti. Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais, puse kriaušės pasilikti įspausti į kekso paviršių. Atskirame dubenyje persijoti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti į tešlą, sudėti kriaušes, šiek tiek migdolų esencijos. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą, įspausti kriaušes. Kepti 170 laipsnių temperatūroje, apie 50-60 minučių. Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.