sviestas (120 g)
cukrus (180 g)
varškė (280 g)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
kiaušiniai (3 vnt.)
miltai (230 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
didelės kriaušės (3-4 vnt.)
migdolų esencija
Ištirpinti sviestą, išsukti su cukrumi iki purios masės, įmaišyti varškę. Po vieną mušti kiaušinius, maišyti. Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais, puse kriaušės
pasilikti įspausti į kekso paviršių. Atskirame dubenyje persijoti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti į tešlą, sudėti kriaušes, šiek tiek migdolų esencijos. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti
tešlą, įspausti kriaušes. Kepti 170 laipsnių temperatūroje, apie 50-60 minučių. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.