2014 m. rugpjūčio 5 d.

Vištiena saldžiarūgščiai

Dievinu kiniečių maistą.. Tačiau juo galiu mėgautis tik tuomet kai vyras komandiruotėje (nes jis tokių patiekalų nepripažįsta)... :/ Ir dar garnyrui ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais.. Fantastika! :)




vištienos filė (700 g)
citrina (1 vnt.)
medus (2 v.š.)
 sojos padažas (3–4 vnt.)
konservuoti ananasai (indelis)
bulvių krakmolas
vištienos prieskoniai (žiupsnelis)


Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite. Skanaus!


Šaltinis: net negaliu pasakyti tai interneto platybėse ar žurnaluose rastas receptukas... Jei pasakysit iš kur, tai įrašas bus pataisytas.. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.