2014 m. rugpjūčio 1 d.

Keksiukai su juodaisiais serbentais


Blogas pradedamas mano mėgstamiausiais kepiniais: keksiukais... Na dar prie favoritų priskiriami ir pyragai bei tortai... Kurių čia bus tikrai nemažai...
Tad pirmam kartui labai tinkantis receptukas uogų sezonui ir šaldytų atsargų naikinimui... :) 




miltai (140 g)


cukrus (80 g)
vanilinis cukrus (1 v.š.)
kepimo milteliai (1 a.š.)
pienas (120 ml)
didelis kiaušinis (1 vnt.)
lydytas sviestas (60 g)
tarkuota citrinos žievelė (1 a.š.)
juodieji serbentai (galima keisti ir kitomis uogomis) (stiklinė)
Viršui:
cukrus (2 v.š.)
malti migdolai (2 v.š.)

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą. Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 min. Skanaus!

Šaltinis:  nebeatkapstomas (nebepamenu iš kur nusikopijavau...)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.