2014 m. rugpjūčio 8 d.

Užkepėlės su žiediniu kopūstu

Visai patiko šis patiekalas... Galėčiau jį valgyti ir vieną, tačiau tąkart tiekiau kaip garnyrą... Šeimyna liko patenkinta... 





nedidelis žiedinis kopūstas (1 vnt.)
tarkuotas fermentinis sūris (100 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
mėgstami prieskoniai ar prieskoninės žolelės
druska
pipirai


Žiedinį kopūstą atskirti stambesniais žiedynais ir apvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Tuomet dar pasmulkinus sudėti į dubenėlius. Dubenyje išplakti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais, druska ir pipirais. Šią masę supilti į dubenėlius ant žiedinių kopūstų. Šauti 15-20 minutėms į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaus!


Šaltinis: idėja iš kažkur pasiskolinta, tačiau nepamenu iš kur... :/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.