Šios salotos kaip Cezario salotų analogas pakoreguotas pagal mano skonių receptorius... Su mano mėgstamu saldžiarūgščiu užpilu...
iceberg salotos
tarkuotas džiugo sūris
skrebučiai
užpilui:
alyvuogių aliejus
medus
citrinos sultys
pipirai
druska
spaustas česnakas
Iceberg salotas suplėšyti, sudėti į lėkštę ir apšlakstyti užpilu. O užpilui: išspausti citrinos sultis, medų pašildyti, jei
jis kietas, pilti alyvuogių aliejų, berti pipirus, druską ar kokias mėgstamas žoleles, išspausti česnaką ir viską gerai išmaišyti. Užbarstyti tarkuotu džiugo sūriu, skrebučiais. Galima tiekti ir su apkepta vištienos
filė. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.