Įprasti ketletukai tik su gardžiu įdaru... :)
kiaulienos faršas (500 g)
išmirkyto batono riekelės (2 vnt.)
kiaušinis (1 vnt.)
krakmolas (1 a. š.)
druska
pipirai
čiobreliai
česnakas (skiltelė)
Įdarui:
pievagrybiai (125 g)
morkos (2 - 3 vnt.)
sūris (50 g)
persiladas
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, smulkintą ar spaustą česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną. Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame tarkuotas morkas ir pjaustytus pievagrybius, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su kepimo popieriumi, pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 45 min. (priklausomai nuo kotletukų dydžio). Skanaus!
Šaltinis: interneto platybės...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.